Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Filmnyheter i film- & bioaktuellt

Visar alla senaste filmnyheter i kategorin film- & bioaktuellt.

Nyhetskategorier
Övriga film, serie & tv-nyheter   Film- & Bioaktuellt   Skådespelare & filmfolk   Teknik & hemmabio   Kändisar & tv-profiler   Skvaller, rykten & surr   TV-serier & miniserier   TV-program & TV-underhållning  Film- & Bioaktuellt

Jägarna 2 spelas just nu in i Överkalix

Jägarna 2 spelas just nu in i Överkalix


20 augusti 2010 kl. 15:28 - Film- & Bioaktuellt
"Nu är filminspelningen av "Jägarna 2" i full gång och pågår till 15 oktober i Överkalix. "Jägarna 2" är en fristående uppföljare till filmen Jägarna från 1994 och även denna gång regisserar Kjell Sundvall. Full av entusiasm ..."


Bugs Bunny blir film

Bugs Bunny blir film


13 augusti 2010 kl. 06:09 - Film- & Bioaktuellt
"Enligt Deadline Hollywood har David Berenbaum, mannen bakom "Spiderwick Chronicles" anlitats för att skriva manus till en ny film om Bugs Bunny. David Berenbaum jobbar just nu med ett hemligt animerat projekt tillsammans med George Lucas (Star ..."


Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter blir film?

Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter blir film?


12 augusti 2010 kl. 06:58 - Film- & Bioaktuellt
"Paramount Pictures har precis erhållit rättigheterna till "Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter" från Heavy Metal Magazine. Det har skett via budgivning - och man vann över andra filmbolag som t.ex. Warner Bros. och Summit. Last ..."


Serien Nemesis blir film

Serien Nemesis blir film


7 augusti 2010 kl. 07:05 - Film- & Bioaktuellt
"Mark Millar och Steven McNiven serie "Nemesis" blir nu film. Actionregissören Tony Scott, bror till den kända Ridley Scott, kommer att regissera via produktionsbolaget Scott Free. 20th Century Fox kommer att ..."


The Girl Who Played With Fire på gång

The Girl Who Played With Fire på gång


4 augusti 2010 kl. 08:58 - Film- & Bioaktuellt
"Sony Pictures Entertainment har påbörjat diskussioner med Steve Zaillian att starta arbetet med "The Girl Who Played With Fire". Filmen är den andra i Milleniumtriologin av Stieg Larsson. Zaillian skrev även manus på "[31979:The ..."


Jack Bender regisserar Tom Clancys thriller Moscow

Jack Bender regisserar Tom Clancys thriller Moscow


3 augusti 2010 kl. 08:12 - Film- & Bioaktuellt
"Det ser ut att bli "Lost"-regissören Jack Bender som ska göra den nya filmen och thrillern Moscow. För huvudrollen som Jack Ryan är Chris Pine aktuell, som vi tidigare sett som Kirk i J.J. Abrams Star Trek. Under åren ..."


TV-serien The Outer Limits kan bli långfilm

TV-serien The Outer Limits kan bli långfilm


3 augusti 2010 kl. 11:24 - Film- & Bioaktuellt
"Trots att MGM's financiella framtid ser osäker ut har man planer på att göra film av 60-talsserien The Outer Limits. MGM har anlitat manusförfattarna Patrick Melton och Marcus Dunstan att skriva. Melton och Dunstan är kända för sitt arbete med ..."


Oblivion närmar sig vita duken

Oblivion närmar sig vita duken


2 augusti 2010 kl. 22:05 - Film- & Bioaktuellt
"Serien Oblivion från Radical Publishing tar flera stadiga steg framåt mot att bli film. Flera bud från olika filmbolag är lagda. Just nu är Disney i förhandlingar och tanken är att regissören Joseph Kosinski från Disneys ..."


Luke Perry och Jason Priestley gör Westerfilm ihop

Luke Perry och Jason Priestley gör Westerfilm ihop


31 juli 2010 kl. 10:06 - Film- & Bioaktuellt
"Skådespelarna Luke Perry och Jason Priestley från den omåttligt populära tv-serien Beverly Hills 90210 går ihop och gör en westernfilm. Filmen kommer att regisseras och produceras av Luke Perry. Filmen är tänkt ..."


Serietidningen Lore blir långfilm

Serietidningen Lore blir långfilm


31 juli 2010 kl. 21:41 - Film- & Bioaktuellt
"Den tecknade serien "Lore" kommer att bli film. Handlingen fokuserar på en ung man som blir rekryterad av en hemlig elitgrupp. Gruppens uppdrag är att i hemlighet skydda mänskligheten mot varelser ur folksagor. För filmmanus står bland ..."


Remake av Total Recall från 1990

Remake av Total Recall från 1990


30 juli 2010 kl. 10:02 - Film- & Bioaktuellt
"Len Wiseman förhandlar just nu om att regissera en remake av Total Recall, där vi bla såg Arnold Schwarzenegger. Manuset är skrivet av Kurt Wimmer och det framgår inget om storyn liknar filmen från 1990, ..."


Blood Stone nästa James Bond?

Blood Stone nästa James Bond?


17 juli 2010 kl. 20:54 - Film- & Bioaktuellt
"Nyss fick vi höra att nästa James Bond, 23:e i ordningen, helt skulle ha lagts ner. IGN UK har pratat med producenten Michael G. Wilson under släppet av spelet James Bond - Blood Stone och han sa då att han var övertygad om att vi kommer få se en ny ..."


Christopher Nolan vill regissera James Bond

Christopher Nolan vill regissera James Bond


13 juli 2010 kl. 09:22 - Film- & Bioaktuellt
"Som vi tidigare skrivit på Silverscreen så har man på grund av finansiella problem, tillfälligt lagt ner arbetet med film nummer 23 av nya James Bond. Ett mycket stort slag för alla fans. Dock har lite roliga nyheter ändå kommit - ..."


Avatar blir 8 minuter längre

Avatar blir 8 minuter längre


9 juli 2010 kl. 11:18 - Film- & Bioaktuellt
"Avatar kommer att visas på bio igen (i 3D) från och med den 27 augusti och då kommer den vara 8 minuter längre än första gången den visades. Det har även lagts till lite material som tidigare aldrig visats. Det återstår att se hur många biografer ..."


Den Lilla Sjöjungfrun av H. C. Andersen blir film

Den Lilla Sjöjungfrun av H. C. Andersen blir film


8 juli 2010 kl. 20:59 - Film- & Bioaktuellt
"Regissören Joe Wright och produktionsbolaget Working Title Films gör nu långfilm av H. C. Andersens saga "Den Lilla Sjöjungfrun". Joe Wright har tidigare regisserat filmer som t.ex. "Stolthet och Fördom" och ..."


Carl Hamilton i nyproduktion

Carl Hamilton i nyproduktion


8 juli 2010 kl. 21:05 - Film- & Bioaktuellt
"Det kommer spelas in tre nya filmer med underrättelseofficeren Carl Hamilton och inspelningarna planeras starta nästa vår. Det är produktionsbolaget Pampas Produktion AB som köpt rättigheterna till tre av Jan Guillous böcker. Två av ..."


BioShock fortfarande aktuell enligt Gore Verbinski

BioShock fortfarande aktuell enligt Gore Verbinski


4 juli 2010 kl. 22:07 - Film- & Bioaktuellt
"Gore Verbinski, producent av kommande filmen "BioShock" säger att filmen kommer att bli väldigt barnförbjuden. I samband med regissören Gore Verbinskis kommande film "Rango", träffade IGN honom. De passade då på att fråga Verbinski ..."


Realityserien Ice Road Truckers blir film

Realityserien Ice Road Truckers blir film


30 juni 2010 kl. 06:58 - Film- & Bioaktuellt
"20th Century Fox president Emma Watts fick rättigheterna att göra film av History Channels populära realityserie "Ice Road Truckers" redan 2008. Nu ser den populära realityserien ut att bli film. Kanske till och med i 3D om regissören ..."


Går du och väntar på kommande Predators?

Går du och väntar på kommande Predators?


30 juni 2010 kl. 11:22 - Film- & Bioaktuellt
"Den kommande filmen "Predators" har premiär den 6 augusti i Sverige men för de som inte vill vänta till dess finns chansen att se filmen redan den 10 juli vid ett unikt "Predators"-event i följande städer och biografer: Stockholm, ..."


7X - Lika Barn Leka Bäst

7X - Lika Barn Leka Bäst


28 juni 2010 kl. 18:53 - Film- & Bioaktuellt
"I regissören Emil Jonsviks långfilmsdebut 7X - LIKA BARN LEKA BÄST spelar en pistol huvudrollen. Denna pistol är bara ett av de 30 000 illegala vapen som finns i omlopp i Sverige idag. Emil Jonsviks ambition är att visa vad som skulle kunna hända om ..."


Foton från tre kommande filmer

Foton från tre kommande filmer


28 juni 2010 kl. 20:53 - Film- & Bioaktuellt
"Här kommer några länkar till sidor med stillbilder från diverse filmer. Tänk på att det kanske kan dyka upp nån bild som du inte vill se. Men som gallerierna ser ut idag så finns inte några rena spoilerbilder i länkarna, då de kommer från bla ..."


The Martian Chronicles kan bli film!

The Martian Chronicles kan bli film!


25 juni 2010 kl. 10:12 - Film- & Bioaktuellt
"Fox producenten John Davis ska enligt källor ha skaffat sig rättigheterna att göra film av Ray Bradburys klassiska sci-fi-verk från 1950. John Davis har tidigare gjort filmer som t.ex. "Alien vs. Predator" och "I, Robot". Handlingen utspelar ..."


Marvel Studios tar in manusförfattare för skapandet av Dr. Strange

Marvel Studios tar in manusförfattare för skapandet av Dr. Strange


22 juni 2010 kl. 07:12 - Film- & Bioaktuellt
"Marvel Studios har nu anlitat manusförfattare att skriva historien till kommande superhjältefilmen "Doctor Strange". Manusförfattare att axla projektet blir Thomas Donnelly och Joshua Oppenheimer. Thomas Donnelly och Joshua Oppenheimer ..."


Legends blir film

Legends blir film


17 juni 2010 kl. 08:12 - Film- & Bioaktuellt
"Filmskaparen och regissören Ron Howard och hans produktionsbolag Imagine Entertainment samt produktionsbolaget Radical Pictures gör nu film på "Legends", baserad på serietidningen med samma namn. Historien i "Legends" utspelar sig i en ..."


Första officiella bilden från filmen The Smurfs

Första officiella bilden från filmen The Smurfs


16 juni 2010 kl. 08:17 - Film- & Bioaktuellt
"Nu är den här, den första officiella bilden från den kommande animerade filmen "The Smurfs". Vi kommer alltså att åter få bekanta oss med Gargamel, Gammelsmurf och alla de andra i svampbyn. Smurfarna, som är det svenska namnet, är en ..."Tillbaka 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida

Visar sida 5 av 8 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. The Twilight Saga: Eclipse
2. Beck - levande begravd
3. Sex and the City 2
4. Varning för vilda djur
5. Terror på Elm Street
6. Kommissarie Späck
7. Scott Pilgrim vs. the World
8. X-Men: First Class
9. The Last Airbender
10. Inception

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Jag vill bli ungdom/barn Skådespelare!?
den 8 oktober 2012
Bli barnskådis?
den 8 maj 2012
Bli barnskådespelare?
den 8 maj 2012
Aliens vs.ninjas 2010 och en del till
den 9 februari 2012
Independentbolag
den 7 februari 2012

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »