Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Filmnyheter i övriga film, serie & tv-nyheter

Visar alla senaste filmnyheter i kategorin övriga film, serie & tv-nyheter.

Nyhetskategorier
Övriga film, serie & tv-nyheter   Film- & Bioaktuellt   Skådespelare & filmfolk   Teknik & hemmabio   Kändisar & tv-profiler   Skvaller, rykten & surr   TV-serier & miniserier   TV-program & TV-underhållning  Övriga film, serie & tv-nyheter

Par i skräck - Nakata & Ichise

Par i skräck - Nakata & Ichise


1 juni 2007 kl. 17:33 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Två av Japans största filmskapare ska jobba ihop i ett skräck-projekt åt 20th Century Fox och Regency Enterprises. Hideo Nakata ("Ring 2") är klar som regissör till filmen "Inhuman" som ska produceras av Taka Ichise ("The Grudge") tillsammans med ..."


Ramirez klar för

Ramirez klar för "Heroes"


1 juni 2007 kl. 17:34 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"SciFi-serien "Heroes" får ett nytt tillskott i den unga Dania Ramirez, som varit med i "Sopranos" och "X-Men: The last stand". Ramirez blir ett permanent ansikte i serien från och med andra säsongen. Hon kommer att spela Maya, en ny hjälte vars ..."


Jaime King i Indiedrama

Jaime King i Indiedrama


27 maj 2007 kl. 12:33 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Jaime King ska spela mot Jason Lewis i den kommande filmen "The Pardon". Tom Anton ("At Last") ska regissera filmen som är ett Indiedrama som ska produceras av Rand Falbaum. Filmen är baserad på verkliga händelser och kretsar runt Toni Jo Henry ..."


Lohan och Dawson ansluter till

Lohan och Dawson ansluter till "Poor Thing"


27 maj 2007 kl. 12:37 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Lindsay Lohan, Rosario Dawson och Channing Tatum har anslutit till filmen "Poor Things", där vi även kan se Shirley MacLaine och Olympia Dukakis. Ash Baron Cohen ("This Girl's Life") ska regissera filmen som är inspirerad av verkliga händelser, ..."


Bullock mitt i skamligt frieri

Bullock mitt i skamligt frieri


25 maj 2007 kl. 18:40 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Sandra Bullock är klar för den romantiska komedin "The Proposal" från Touchstone Pictures. Manuset är färdigt och handlar om en krävande kvinnlig chef som hotas av utvisning till Kanada, hon går då med på att gifta sig med sin unga assistent. Någon ..."


The Sims blir film

The Sims blir film


25 maj 2007 kl. 18:42 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"20th Century Fox har skaffat sig rättigheterna till att göra film av dataspelet "The Sims" från Electronic Arts. Spelet är det bäst säljande spelet genom tiderna och har dragit in över 1.6 miljarder dollar. Filmen kommer att bli en spelfilm från ..."


Nytt försök att göra film av He-Man

Nytt försök att göra film av He-Man


24 maj 2007 kl. 22:40 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Warner Bros och Joel Silver arbetar just nu tillsammans med leksakstillverkaren Mattel för att göra den tecknade "He-Man and the Masters of the Universe" till film. Att göra film av tecknade karaktärer och serier från 80-talet satsar många filmbolag ..."


Robert Rodriguez regisserar

Robert Rodriguez regisserar "Barbarella"


22 maj 2007 kl. 17:56 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Robert Rodriguez ("Desperado", "From Dusk till Dawn") har skrivit på för att regissera en remake av den klassiska "Barbarella". Universal Pictures satsar på en världspremiär 2008. Karaktären förevigades 1968 i en film med Jane Fonda. Dino De ..."


Julia Roberts som miljökämpen Joan Root

Julia Roberts som miljökämpen Joan Root


21 maj 2007 kl. 18:04 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Det Londonbaserade produktionsbolaget Working Title Films ska göra film tillsammans med Julia Roberts, som både kommer att producera och spela rollen som miljökämpen Joan Root. Filmen, som ännu inte namngetts, kommer att skildra Joan Roots liv fram ..."


Premiär för ny ungdomsserie

Premiär för ny ungdomsserie


19 maj 2007 kl. 10:37 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Tisdag 29 maj är det premiär för Kanal 5:s nya ungdomsserie "Friday Night Lights". Serien är en av höstens mest omskrivna ungdomsserier i USA och har blivit kritikerrosad, bland annat för de välspelade karkatärerna. I serien får vi följa ett gäng ..."


Vi tar farväl av OC

Vi tar farväl av OC


19 maj 2007 kl. 10:38 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Imorgon, söndag, visar Kanal 5 det sista avsnittet av OC, det är alltså dags att ta farväl av Summer, Seth, Ryan och Taylor och deras familjer. Serien har visats i sju säsonger och har varit populär hos den lite yngre tv-publiken. Det första ..."


Framgångsrik trio gör

Framgångsrik trio gör "paket" om fem filmer


19 maj 2007 kl. 18:01 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Universal Pictures och Focus Features skall finansiera ett "paket" på fem filmer som kommer att göras av de tre mexikanska filmskaparna Alfonso Cuaron ("Lysande utsikter", "Harry Potter och fången från Azkaban"), Guillermo del Toro ("Blade II", ..."


Kate Winslet donerar pengar

Kate Winslet donerar pengar


16 maj 2007 kl. 17:32 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Skådespelerskan Kate Winslet har donerat 6000 dollar till välgörenhet för människor med ätstörningar, pengarna vann hon i en rättstvist mot en tidning i Storbrittanien. Hon stämde tidningen efter att dom publicerat en artikel där dom felaktigt ..."


Fler dygn för Sutherland

Fler dygn för Sutherland


16 maj 2007 kl. 17:33 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"20th Century Fox TV har bestämt att serien "24" kommer att fortsätta i två till säsonger. Detta innebär att Jack Bauer kommer att rädda dagen fram till 2009. Stjärnan Kiefer Sutherland är redan klar för serien fram till maj 2009 då han redan skrev ..."


Diaz och Kutcher i romantisk komedi

Diaz och Kutcher i romantisk komedi


16 maj 2007 kl. 17:35 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Cameron Diaz och Ashton Kutcher ska spela mot varandra i en Las Vegas-baserad romantisk komedi. Duon är just nu i förhandlingar med 20th Century Fox och kommer att ha huvudrollerna i "What happens in Vegas....", filmen kommer att regisseras av ..."


The Terminator återkommer

The Terminator återkommer


14 maj 2007 kl. 17:13 - Övriga film, serie & tv-nyheter
""The Terminator" kommer tillbaka, detta tack var två killar vid namn Victor Kubicek och Derek Anderson. Dom har köpt rättigheterna till filmserien, som redan haft tre framgångsrika filmer, av producenterna Andy Vanja och Mario Kassar. Dom planerar ..."


Bruckheimer planerar fler

Bruckheimer planerar fler "Pirates of the Caribbean"


14 maj 2007 kl. 17:15 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Filmskaparen Jerry Bruckheimer planerar fler efterföljare till "Pirates of the Caribbean", även om inte Johnny Depp vill vara med i fler filmer. Den tredje filmen har premiär 23 maj och Bruckheimer planerar alltså redan fler filmer. Han säger till ..."


Star Wars betydelsefull för specialeffekter

Star Wars betydelsefull för specialeffekter


11 maj 2007 kl. 15:31 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"I maj för 30 år sedan hade "Star Wars" premiär och filmen toppar Visual Effets Society's lista över de 50 filmer någonsin som betytt mest för specialeffekterna i filmernas värld. George Lucas filmer inspirerade många av de som idag jobbar ..."


Filmfantasi för Murphy

Filmfantasi för Murphy


10 maj 2007 kl. 22:01 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Eddie Murphy är redo att göra drömmar till verklighet. Skådespelaren och komikern är klar för en roll i Colombia Pictures bearbetning av serien "Fantasy Island". Murphy ska spela flera olika roller i filmen, som är baserad på den populära tv-serien ..."


Perry och Swank blir grannar på film

Perry och Swank blir grannar på film


10 maj 2007 kl. 22:01 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Matthew Perry och Hilary Swank är klara för komedin "Laws of Motion", producerad av Plum Pictures, Ideal Partners Film Fund och Hilary Swank Prods. Ben Foster, som vi senast såg som Angel i "X-Men: The Last Stand", sitter just nu i förhandlingar om ..."


Tom Sizemore anhållen för droginnehav

Tom Sizemore anhållen för droginnehav


9 maj 2007 kl. 19:50 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Skådespelaren Tom Sizemore har anhållits för att använt tunga droger i en bil utanför ett hotell i Kalifornien. Den 45-årige Sizemore blev 2004 fälld för drogrelaterat brott och har just nu en övervakare. Sizemore och en kollega, Jason Salcido, ..."


Ethan Hawke blir vampyr

Ethan Hawke blir vampyr


9 maj 2007 kl. 19:51 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Ethan Hawke har skrivit på för huvudrollen i Lionsgate´s vampyrfilm "Daybreakers". De två skräckveteranerna från Australien Peter och Michael Spierig ("Undead") har skrivit och kommer regissera filmen, som kommer att filmas under juli i ..."


Serien Lost ser sitt slut

Serien Lost ser sitt slut


8 maj 2007 kl. 18:06 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Den stora succén "Lost" kommer att läggas ner efter tre till säsonger, det bekräftar de utmattade producenterna Damon Lindelof och Carlton Cuse. Dom har just kommit överrens med ABC att serien kommer att avslutas efter totalt 120 avsnitt. Dåde Cuse ..."


Dallas läggs på is?

Dallas läggs på is?


8 maj 2007 kl. 18:07 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"De ambitiösa planerna att göra film av tv-såpan Dallas har stannat upp efter problem med avhopp från flera skådespelare. Nu är stjärnan Luke Wilson orolig att projektet kommer att läggas ned helt. Skådespelaren var en av de första att skriva på för ..."


Gerard Depardieu spelar gangster med Vincent Cassel

Gerard Depardieu spelar gangster med Vincent Cassel


8 maj 2007 kl. 18:09 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Gerard Depardieu kommer att vara med i den första av två filmer av Jean-Francois Richet om gangstern Jacques Mesrine, känd i Franrike som "Mannen med 1000 ansikten". Filmerna "L'Instinct de Mort" (Death Instinct) och "L'Ennemi Public no.1" (Public ..."Tillbaka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Nästa sida

Visar sida 6 av 26 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. The Twilight Saga: Eclipse
2. Terror på Elm Street
3. The Last Airbender
4. Sex and the City 2
5. Beck - levande begravd
6. Scott Pilgrim vs. the World
7. Varning för vilda djur
8. Inception
9. X-Men: First Class
10. Kommissarie Späck

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Jag vill bli ungdom/barn Skådespelare!?
den 8 oktober 2012
Bli barnskådis?
den 8 maj 2012
Bli barnskådespelare?
den 8 maj 2012
Aliens vs.ninjas 2010 och en del till
den 9 februari 2012
Independentbolag
den 7 februari 2012

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »