Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Filmnyheter i övriga film, serie & tv-nyheter

Visar alla senaste filmnyheter i kategorin övriga film, serie & tv-nyheter.

Nyhetskategorier
Övriga film, serie & tv-nyheter   Film- & Bioaktuellt   Skådespelare & filmfolk   Teknik & hemmabio   Kändisar & tv-profiler   Skvaller, rykten & surr   TV-serier & miniserier   TV-program & TV-underhållning  Övriga film, serie & tv-nyheter

Kiefer Sutherland i Thrillern

Kiefer Sutherland i Thrillern "Mirrors"


7 februari 2007 kl. 21:19 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Efter att planerna att göra film av tv-serien "24" lagts på is, har nu Kiefer Sutherland bestämt sig för att en annan film kommande sommar. I filmen, som heter "Mirrors", kommer Sutherland att spela en föredetta polis som jobbar som säkerhetsvakt på ..."


Zemeckis och Disney bildar bolag

Zemeckis och Disney bildar bolag


7 februari 2007 kl. 21:20 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Regissören Robert Zemeckis ("Polarexpressen" och "Monster House") ska tillsammans med Walt Disney Co bilda ett nytt bolag som ska producera 3D-film. Disney sa i ett uttalande i måndags: "Bildandet av detta bolag är ännu ett steg i vår ledande roll i ..."


Scorsese vann för Bästa Regi

Scorsese vann för Bästa Regi


5 februari 2007 kl. 12:29 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Martin Scorsese vann pris för Bästa Regi av Directors Guild of America för sin film "The Departed". Efter sex tidigare nomineringar och sju Oscarnomineringar tog han äntligen hem en vinst och ses nu som favorit inför Oscarsgalan. Endast sex gånger ..."


Ny säsong av Gilmore Girls

Ny säsong av Gilmore Girls


5 februari 2007 kl. 22:55 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Imorgon, tisdag, börjar Kanal 5 att sända nya avsnitt av tv-serien "Gilmore Girls". Det är nu dax för den sjunde säsongen av serien där vi återigen får träffa Lorelai och Rory Gilmore. Vill ni ha en kort sammanfattning gå in på www.kanal5.se, där ..."


Lundgren, Van Damme och Norris i samma film

Lundgren, Van Damme och Norris i samma film


3 februari 2007 kl. 22:47 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Vår svenska actionskådespelare, Dolph Lundgren, vill göra film med några av de andra typiska skådespelarna från samma genre, Jean Claude Van Damme och Chuck Norris. Lundgren tycker det vore roligt att samla några av actionkillarna från 80-talet och ..."


Penelope Cruz gör film av Woody Allen

Penelope Cruz gör film av Woody Allen


3 februari 2007 kl. 22:50 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Den Oscarnominerade skådespelerskan, Penelope Cruz, ska vara med i en ny film av Woody Allen som kommer att spelas in i Barcelona i sommar. Cruz agent berättar för tidningen "El Pais" att filmen fortfarande inte har något namn, men att stjärnan ..."


Dramatisk säsongsfinal i Ugly Betty

Dramatisk säsongsfinal i Ugly Betty


30 januari 2007 kl. 07:21 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"I säsongens sista "Ugly Betty" är Daniel på friarstråt och han har äntligen tagit mod till sig och ska fria till Sofia. Betty som precis har börjat sitt nya jobb på hennes tidning upptäcker då en hemlighet om Sofia som tar alla på sängen. Samtidigt ..."


CANAL+ utökar nu till två HD-kanaler

CANAL+ utökar nu till två HD-kanaler


30 januari 2007 kl. 11:59 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Antalet filmer i HD ökar markant från 40 till 150 stycken, därför lanserar nu CANAL+ två HD-kanaler som enbart visar sport respektive film och serier. De nya kanalerna CANAL+ Sport HD och CANAL+ Film HD startar den 3 februari. Hushållen med ..."


2006 års vinnare av Guldbaggen

2006 års vinnare av Guldbaggen


23 januari 2007 kl. 06:52 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Filmerna från 2006 som nominerats till en Guldbagge har nu delats ut och här är listan på vinnarna. Bästa film: Förortsungar Producent: Peter Holthausen och Pontus Sjöman Bästa regi: Ylva Gustavsson och Catti Edfeldt för ..."


Bebisar väntas i Hollywood

Bebisar väntas i Hollywood


21 januari 2007 kl. 13:18 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Stjärnan från tv-serien "Dharma & Greg, Jenna Elfman, väntar sitt första barn. Jenna och hennes man Bohdi gifte sig 1995 efter att det möttes på audition 1991. Paret konfirmerade nyheten till Entertainment Tonight med att säga att de är ..."


Guldbaggen delas ut på måndag

Guldbaggen delas ut på måndag


21 januari 2007 kl. 13:21 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Imorgon, måndag, ska årets guldbaggar delas ut. Nytt för i år är ett pris som biopubliken får dela ut. Under galan kan tittarna ringa in och rösta på de tre svenska filmer som nominerats. Guldbaggegalan kommer att ledas av Sissela Kyle och visas ..."


Succéserien Heroes - äntligen till Sverige!

Succéserien Heroes - äntligen till Sverige!


19 januari 2007 kl. 13:56 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Ordet vardagshjälte får en ny innebörd i Heroes, succéserien om några helt vanliga människor som plötsligt upptäcker att de fått oanade krafter. Det hela tar sin början när en total solförmörkelse kastar sin skugga över jorden. Heroes hade ..."


Långfilmer på TV i helgen.

Långfilmer på TV i helgen.


19 januari 2007 kl. 15:59 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Här kommer tablån igen med denna veckas helgfilmer, vecka 3. Tablån innehåller som vanligt långfilmer på de vanligaste kanalerna. Fredag: SVT 1 23:40 - [[18067|Getaway - rymmarna]] TV3 21:35 - [[20305|I love trouble]] 01:00 - The ..."


Pacino som konstnären Dali

Pacino som konstnären Dali


19 januari 2007 kl. 19:28 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Al Pacino återförenas med författaren/regissören Andrew Niccol då han ska göra "Dali & I: The Surreal Story". Pacino spelar konstnären Salvador Dali och filmen utspelar sig mellan 60- och 80-talet. I filmen kommer vi att, genom en ung ..."


Kanal 5 visar klassiska avsnitt av CSI

Kanal 5 visar klassiska avsnitt av CSI


19 januari 2007 kl. 19:39 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Varje fredag, med start idag, kommer Kanal 5 att visa klassiska avsnitt av kriminalserierna "CSI". Du kommer bland annat att kunna se det dubbelavsnitt som Tarantino regisserade och pilotavsnitten från alla CSI-serier. Så är du CSI-fan så boka ..."


Standoff: Ny serie på TV 3

Standoff: Ny serie på TV 3


19 januari 2007 kl. 19:47 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"På tisdag, 23/1, har en ny serie premiär på Tv 3. Serien är en kriminalserie som går vid namn "Standoff", den är från 2006 och handlar om Matt Flannery och Emily Lehman som är gisslanförhandlare på FBI. Privat är dom ett kärlekspar, med det har dom ..."


Steve Martin återkommer som Clouseau

Steve Martin återkommer som Clouseau


18 januari 2007 kl. 17:05 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Steve Martin tänker åter igen spela den klumpiga franska polisen Clouseau. Detta tack vare de två stora komedimanusförfattarna Lowell Ganz och Babaloo Mandel. De två bearbetar just nu ett manus på efterföljaren och är sedan tidigare kända för "Fever ..."


Förortsungar vinner stort filmpris

Förortsungar vinner stort filmpris


17 januari 2007 kl. 18:12 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Förortsungar har tilldelats Göteborgs Stora Filmpris, Göteborgs Stora Filmpris delas ut på Göteborg Filmfestivals invigning den 26 januari. Priset består av 50.000 kronor och tas emot av filmens regissörer Ylva Gustavsson och Catti Edfeldt. De ..."


Dreamgirls knep tre Golden Globes

Dreamgirls knep tre Golden Globes


17 januari 2007 kl. 18:15 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Bill Condons Dreamgirls blev nominerad till fem Golden Globes och fick hela tre av dessa. Dreamgirls vann i kategorin Bästa film - musikal eller komedi. Veteranen Eddie Murphy och nykomligen Jennifer Hudson fick båda ta emot utmärkelser, som ..."


Premiär för What About Brian

Premiär för What About Brian


15 januari 2007 kl. 17:20 - Övriga film, serie & tv-nyheter
""Livet runt 30", "Vänner", "Melrose Place", "Kalla fötter" och "Sex and the City" är serier som många av oss har bokat tv-soffan för att följa. Nästa vecka är det premiär för det senaste tillskottet i denna genre. I "What About Brian" möter vi ..."


Michael Nyqvist belönad som Bästa manliga skådespelare

Michael Nyqvist belönad som Bästa manliga skådespelare


12 januari 2007 kl. 16:27 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Michael Nyqvist blev belönad som Bästa manliga skådespelare för sin roll i Kay Pollaks Så som i Himmelen. Så som i Himmelen blev belönad med fyra prestigefyllda priser vid Filmfestivalen i Minsk. Förutom Bästa manliga skådespelarpriset till ..."


De nominerade till 2006 års Guldbaggar

De nominerade till 2006 års Guldbaggar


11 januari 2007 kl. 17:44 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"De 31 ledamöterna i Guldbaggejuryn är nu klara med nomineringarna till 2006 års svenska filmer, och här är hela listan. Nytt för 2007 års Guldbaggegala är ”Biopublikens pris” som är tittarnas val. Det kommer ske genom telefonomröstning under ..."


Dålig start på året för Tom Sizemore

Dålig start på året för Tom Sizemore


8 januari 2007 kl. 19:04 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Året har inte börjat bra för skådespelaren Tom Sizemore ("Black Hawk Down", "Rädda Menige Ryan"). Hans senaste film, "Zyzzyz Road" har precis blivit utsedd som den största floppen 2006. Filmen, en triller, tjänade endast in 30 dollar i USA förra ..."


Helen Mirren utsedd som bästa skådespelerska

Helen Mirren utsedd som bästa skådespelerska


8 januari 2007 kl. 19:06 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"America's National Society of Film Critic är en organisation som består av amerikanska filmkritiker och de hade nyligen sin 41:a årliga filmgala. Organisationens utnämningar anses vara en av de mest prestigefyllda en skådespelare kan vinna. Helen ..."


När mörkret faller - uttagen till Berlin Film Festival

När mörkret faller - uttagen till Berlin Film Festival


8 januari 2007 kl. 19:10 - Övriga film, serie & tv-nyheter
"Anders Nilssons film "När mörkret faller" är uttagen till Berlin Film Festival i sektionen Panorama. Berlin Film Festival hålls 8-18 februari 2007. Bland tidigare års filmer i Panorama märks "Brassed Off", "Fucking Åmal", "Owning Mahowny", ..."Tillbaka 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Nästa sida

Visar sida 10 av 26 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. Kärlek på italienska
2. Pride and Glory
3. Varning för vilda djur
4. The Last Airbender
5. X-Men: First Class
6. Scott Pilgrim vs. the World
7. Sex and the City 2
8. Inception
9. Kommissarie Späck
10. The Twilight Saga: Eclipse

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Jag vill bli ungdom/barn Skådespelare!?
den 8 oktober 2012
Bli barnskådis?
den 8 maj 2012
Bli barnskådespelare?
den 8 maj 2012
Aliens vs.ninjas 2010 och en del till
den 9 februari 2012
Independentbolag
den 7 februari 2012

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »