Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Spoilers & avslöjanden sida 3

VARNING! Här avslöjas handling och andra viktiga händelser ur massor av filmer och tv-serier!

 

Lucky Number Slevin

Lucky Number Slevin


Action från 2006
den 11 februari 2007 av Maduson
Ett alternativt slut filmades, och då dödar Slevin Lindsey, men det ansågs för mörkt.

Grease

Grease


Musikal från 1978
den 11 februari 2007 av cineasten89
Danny försöker låtsas som om han är cool inför Sandy, men efter ett tag så svalnar han och visar sin sanna sida för Sandy, samma sida som han hade under sommaren, och de går på balen tillsammans.

Höstlegender

Höstlegender


Drama från 1994
den 11 februari 2007 av Maduson
Samuel dör under sin tjänstgöring i kriget och lämmar Susannah ensam med hans bröder och far. Efter brodens död flyr Tristan av skuldkänslor och håller sig undan i månader. Alfred försöker närma sig Susannah men utan någon ömsesidig respons. När Tristan väl kommer tillbaka börjar Susannah och Tristan närma sig varann och förälskar sig sedan i varandra. Kemin som funnits där får utlopp. Alfred är besviken på Tristan som stulit Susannah både från Samuel och honom och flyttar in till stan och blir en framgångsrik affärsman. Men Tristan har fortfarande svårt att släppa lillebroderns död och böjar lyssna på björnens röst inom honom och lämnar sedan gården, Susannah och hans far till deras öden. Susannah vädjar honom att stanna, men lovar att hon kommer vänta på honom förevigt. Månaderna går och Tristan syns inte till, han lever med infödingar och börjar glömma bort sitt tidigare liv, och skickar sedan ett brev till Susannah som säger att hon ska glömma allt de någonsin hade tillsammans. Han ber henne gifta sig med någon annan. Susannah blir förkrossad och Alfred tröstar henne och förkastar sin bror. Efter år av tystnad återvänder till slut Tristan, till gårdens medlemar och faderns förtjustning. Men Col. William har fått en stroke och är mycket svag. Tristan får veta att Susannah har gift sig med Alfred och har ett flott hus i stan. Tristan och Isabel Two börjar då fatta tycke för varandra och kärlek uppstår mellan dom, de gifter sig och får slutligen två barn, till Susannahs förkrossning, då hon och Alfred fortfarande inte fått några. För att tjäna pengar börjar Tristan blanda sig in i spritsmugglig, och riskerar därför hela sin familjs liv, då de mäktiga männen i staden inte gillar att ha konkurrens, han varnas en gång men den andra gången, går ett skott fel och landar på Tristans fru Isabel Two som dör. Tristan misshandlar en av poliserna kraftigt och hamnar i fängelse för det. Susannah hälsar på honom, och öppnar sitt olyckliga hjärta för honom, men utan någon framgång, då Tristan ber henne att gå. Efter en fest går Susannah upp på sitt rum och skjuter sig själv. Alfred tar henne hem till gården, och begraver henne där tillsammans med Samuel och Isabel Two. Poliser som kommer för att avrätta Tristan blir själv avrättade av både Col. William och Alfred själv. Tristan måste nu fly än en gång och ber Alfred ta hand om hans två barn. Tristan är den siste som dör i filmen, som gammal man i en fight med sin björn. Det var en bra död.

The Departed

The Departed


Kriminalare från 2006
den 9 februari 2007 av Kurre92
Frank Castello blir skjuten ihjäl av sin egna uppfostrande Colin Sullivan, som är undercover på polisen.

The Prestige

The Prestige


Drama från 2006
den 9 februari 2007 av Kurre92
I slutet blir Alfred Borden hängd för att han blev misstänkt på Robert Angier's Frus död. Men det är inte slut, Alfred Borden hadde en ''tjänare'' vid namnet Sullen Warder. Varje gång Alfred gjorde ett troll trick så bytte de roller. Sullen Warder och Alfred Borden är tvilling bröder. När Alfred dör, så är det en Alfred kvar.

De misstänkta

De misstänkta


Action från 1995
den 9 februari 2007 av Kurre92
I slutet av filmen avslöjas att Kevin Spacey, som spelar Verbal, egentligen är den fruktade Keyser Söze.

Rocky Balboa

Rocky Balboa


Sport från 2006
den 8 februari 2007 av Kurre92
I början av filmen så är Rocky hos sin fru Adrian som är död och begravd. Rocky brukar vara vid graven och sitta på en trä stol som han gömmer i ett träd.

Sagan om Ringen: Sagan om Konungens återkomst

Sagan om Ringen: Sagan om Konungens återkomst


Fantasy från 2003
den 8 februari 2007 av Kurre92
I slutet så ska Frodo ska kasta ner ringen i lavan, men det gör han inte. Han blir ''besatt'' av den och vägrar kasta ner ringen. Senare kommer Gollum och hoppar på Frodo för att ta ringen av han. Plötsligt så biter Gollum av Frodo's finger.

Apocalypto

Apocalypto


Action från 2006
den 3 februari 2007 av Kurre92
Jaguar Paw och alla andra i byn blir tillfångatagna av en såkallad annan by (stad). Där kånungen skär av huvuden i en stor pyramid (tempel). Jaguar Paw's fru är kvar i byn i en håla. Där hon gömde sig med sitt barn. när byn blev attackerad.

Natt på museet

Natt på museet


Action från 2006
den 3 februari 2007 av Kurre92
Cecil,Gus och Reginald som är de tre gamla vaktmästarna är tjuvar som snor alla värde fulla saker i museet. Larry Daley (Ben Stiller) och alla andra levande statyer lyckas stoppa de.

Mångalen

Mångalen


Komedi från 1987
den 3 februari 2007 av jorcy13
Loretta och Johnny bryter förlovningen och Loretta förlovar sig med ronny istället=)

Jakten på lycka

Jakten på lycka


Biografi från 2006
den 29 januari 2007 av Kurre92
Efter 6 månaders arbete så får Chris Gardner jobbet och senare i sitt liv blir han miljonär.

Bridget Jones Dagbok

Bridget Jones Dagbok


Komedi från 2001
den 28 januari 2007 av jorcy13
bridget springer efter mark efter att han tittat i dagboken och såg att det stog dumma saker om honom,bridget hinner ifatt och mark förlåter henne och så blir dom ihop=)

Gökboet

Gökboet


Drama från 1975
den 13 januari 2007 av Kurre92
Billy skär sig i halsen med en glas bit och dör, för att han inte ville att hans mamma skulle få veta att han haft sex med Candy. I slutet så dör Randle Patrick McMurphy. Han blir järntvettad i huvudet. men när han går och lägger sig så skulle han och fly med den där stora indianen. men det går inte för han är järntvettad. så indianen tar kuden över ansiktet på McMurphy och stryper han.

Hon är min

Hon är min


Komedi från 1996
den 13 januari 2007 av jorcy13
det slutar med att francis vill ha tillbaka renee men hon vill inte och att mick bestämmer sig för att följa med till paris med hope men hon stannar istället och sen bestämmer sig bröderna francis och mick o hope att ta en båttur med deras pappa

A Beautiful Mind

A Beautiful Mind


Drama från 2001
den 12 januari 2007 av Kurre92
John Nash tar nobel priset i sverige, stockholm. år 1994.

Superman Returns

Superman Returns


Action från 2006
den 12 januari 2007 av Kurre92
I slutet så kommer Lex Luthor till en öde ö med Kitty och hennes hund. De har inget att äta, så de tar hunden.

Titanic

Titanic


Drama från 1997
den 12 januari 2007 av Kurre92
Jack och Rose blir kära i varandra. Men tyvärr så dör Jack när boten har sjunkit i slutet. Han blir så kall att hans hjärta slutar att dunka. Det är ju jätte kallt vatten.

Home Alone

Home Alone


Komedi från 1990
den 12 januari 2007 av Kurre92
Tillslut så blir Harry och Marv tillfångatagna av polisen. Nu är Kevin i säkerhet. Kevins Familj kommer också hem, så nu kan de fira en god jul tillsammans.

L.A. Confidential

L.A. Confidential


Kriminalare från 1997
den 11 januari 2007 av Kurre92
Jack kommer sent till Capt. Dudley Liam Smith och vill prata med honom. De är i köket och pratar om polis arbete. Helt plötsligt Skjuter Capt. Dudley Liam Smith Jack i hjärtat så att han dör.

Mannen med järnmasken

Mannen med järnmasken


Action från 1998
den 11 januari 2007 av Kurre92
I slutet så blir King Louis den som får bära Järn masken och Philippe blir kungen. men det är inte allt. D'Artagnan dör. för han blev svårt skadad när de fektades mot kungen Louis. och hans trupp.

Scarface

Scarface


Kriminalare från 1983
den 11 januari 2007 av Kurre92
I Slutet när Tony är själv mot alla andra som vill döda han, så kommer en man bakom Tony och skjuter han med en shotgun. Tony ramlar ner i en liten pool och dör.

The Departed

The Departed


Kriminalare från 2006
den 11 januari 2007 av Kurre92
I slutet när Colin Sullivan kommer hem till sin lägenhet, så väntar Dignam där. Dignam är lugn och håller en pistol som han siktar mot Colin. han skjuter Colin så att han dör och sen går Dignam ut ur lägenheten.

Batman Begins

Batman Begins


Action från 2005
den 11 januari 2007 av Kurre92
Henri Ducard vill att bruce Wayne ska plocka en blomma som är blå, Innan han kommer till staden där han ska möta Henri. Blomman som bruce Wayne Plockar är gift som Henri Ducard Använder För att förstöra Ghotam City.

Batman Begins

Batman Begins


Action från 2005
den 11 januari 2007 av Kurre92
I början av filmen när bruce förstör hela huset som sprängs, för att han tänt på krutet i huset.Han gjorde det för att han inte ville döda en fånge. Sedan så börjar han slåss mot Ken Watanabe som spelar Ra's Al Ghul. Bruce dödade inte Ra's Al Ghul. Det är Henri Ducard som e den riktige Ra's Al Ghul, han spelas av Liam Neeson.

Tillbaka 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida

Visar sida 3 av totalt 8 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. Varning för vilda djur
2. Public Enemies
3. A-Team
4. Livet från den andra sidan
5. Himlen är oskyldigt blå
6. Män som hatar kvinnor
7. Beginners
8. X-Men: First Class
9. Familjen Jones
10. Fast & Furious 5

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Gratis spill
den 19 januari 2020
Escorts girls from Bangalore town are usually seductive
den 12 december 2019
hence they need complete rest at night
den 12 december 2019
generally the majority of guys want simply one aspect
den 12 december 2019
out an event of advanced high-quality enjoyment
den 12 december 2019

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »