Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Kommentarer sida 29

 

The Mist

The Mist


Drama från 2007
den den 15 maj 2008 av kill187
“Jag gillade stämmningen i filmen, tempot var långsamt och skådespeleriet bra. Intressanta karaktärer och de lyckades trycka på de rätta känslo knapparna. Lika delar skräck som drama. Bara älskade slutet...”

Boondock Saints

Boondock Saints


Action från 1999
den den 15 maj 2008 av Bugsy
“Helt klart en av dom sämsta filmerna som någonsin har gjorts, finns inte en enda bra sak med den.”

Orgazmo

Orgazmo


Komedi från 1997
den den 13 maj 2008 av kill187
“Idén är rolig men den genomförs på ett taffligt och ostrukturerat sätt. Det är alldeles för mycket Troma över filmen för att jag ska gilla den. Jag småler ibland men mer än så blir det aldrig...”

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby


Drama från 2004
den den 13 maj 2008 av sailorman
“Fällde en hel den tårar under denna film. ”

Deep impact

Deep impact


Drama från 1998
den den 13 maj 2008 av Pugge
“En film i samma stil som Armageddon och Independence Day. Den här filmen är inte lika patriotisk som den senare nämnda men den lyckas ändå få mig lite illamående av allt fjäsk till nationen. Men men..i övrigt är det en bra film med många starka sidor men detta är ingen film jag går i gång på. ”

Big Night

Big Night


Drama från 1996
den den 13 maj 2008 av Mixer
“Att starta en egen restaurang kan vara riskabelt. Det är svårt för bröderna att få det att gå ihop. Ändå startar de sin restaurang till slut, men det blir inte riktigt vad de tänkt sig. Fina skådespelarinsatser.”

Pumpkin

Pumpkin


Drama från 2002
den den 13 maj 2008 av Mixer
“I den här filmen försöker man belysa de snedvridna värderingarna i amerikanska internatskolor och elevers, lärares och föräldrars inskränkta synsätt på goda männsikor och det överlägsna sättet att leva den amerikanska drömmen. Det blir tyvärr inte så bra som man hade för avsikt. Det är ofta svårt att veta när det skämtas och när skämten blir övertydligt uppenbara så avslutas de aldrig.”

Vantage Point

Vantage Point


Drama från 2008
den den 13 maj 2008 av kill187
“Hmmm...ja vad ska man säga om denna film. Den var helt ok, väldigt förutsägbar och man blev aldrig direkt överraskad av alla vändningar i filmen. Det blev lite tjatigt att det hela tiden skulle spolas tillbaka för att visa nästa persons syn på händelseförloppet. Filmen kändes extremt lång trots att den var knappt 90 minuter. Bra skådisar men lite väl många saker man störde sig på...”

The Matador

The Matador


Komedi från 2005
den den 12 maj 2008 av movieguy
“En underbar komedi där Pierce Brosnan får visa att han kan spela annat än Bond eller andra tuffa roller, här spelar han en sliten torped som möter sin raka motsats och då börjar det hända saker. Tyvärr så tycker jag att Hope Davis inte passar som Greg Kinnears fru men annars skrattade jag många gånger..”

The Jungle Book 2

The Jungle Book 2


Barnfilm från 2003
den den 11 maj 2008 av Pugge
“En hyfsad uppföljare på det klassiska originalet. De har hittat riktigt bra röstskådespelare som liknar originalen. Det är svängiga låtar och man njuter hela vägen. Dock är den inte riktigt lika charmig som första filmen. En 7:a får den i alla fall.”

Pocahontas II: Journey to a New World

Pocahontas II: Journey to a New World


Animerad från 1998
den den 11 maj 2008 av Pugge
“Ettan är ju riktigt bra men i den här filmen är magin som bortblåst även om en del scener är lite kul. Förvänta er inte för mycket är mitt råd.”

Nördskolan

Nördskolan


Komedi från 2006
den den 10 maj 2008 av Pugge
“Kul film med sköna skådespelare. Dock så tycker jag väl inte att det var något riktigt speciellt med den här filmen. Mediumbra överlag. Slutet var rätt roligt. ”

Anastasia

Anastasia


Tecknad från 1997
den den 9 maj 2008 av Pugge
“En tecknad film i sann Disney-anda. Dock är inte detta Disney men man skulle kunna tro det. Historien är simpel men engagerande med härliga karaktärer även om det känns lite tråkigt ibland. Animeringen var riktigt bra även om vissa scener kändes lite hackiga och av lite sämre kvalitet. Men men...jag tror inte jag var i målgruppen för denna film men den funkade ändå men min lillasyster skulle nog älska den. ”

Dead Man's Walk

Dead Man's Walk


Miniserie från 1996
den den 9 maj 2008 av Pugge
“En miniserie som visade hur allt började i den suveräna fortsättningen till den bästa western-serien någonsin: Lonesome Dove (den långa färden). Här får vi för första gången träffa korpral Woodrow Call och kapten Augustus McRae. Historien är bra och det tar inte lång tid innan man är fastklistrad framför Tv:n. Vet dock inte om David Arquette hade varit mitt förstaval till att spela McRae men han duger åtminstone och han och Robert Duvall som spelade McRae i Den långa färden är rätt lika varandra till sättet om man kollar noga. Dead Mans Walk är en bra berättelse som håller nästan ända till slutet men när de möter den skotska kvinnan i fästningen så börjar det kännas lite löjligt och orealistiskt men tack vare fint skådespel av nästan hela ensemblen så håller det. Jag rekommenderar iallafall er att se den här miniserien. ”

Streets of Laredo (Miniserie)

Streets of Laredo (Miniserie)


Miniserie från 1995
den den 9 maj 2008 av Pugge
“Sista miniserien som bygger på den suveräna western-serien Lonesome Dove eller Den långa färden som den heter på svenska. Tycker filmen inte har samma varma känsla som i de tidigare filmerna och inga skådespelare från originalserien finns kvar vilket är synd. Sen håller inte storyn hela vägen. Den hade inte riktigt det slut jag hade hoppats på. Men men..miniserien håller en bra kvalitet och fotot är ju fantastiskt bra så en 6:a är den värd.”

National Treasure: Hemligheternas bok

National Treasure: Hemligheternas bok


Action från 2007
den den 8 maj 2008 av kill187
“Slår lätt Da Vinci koden på fingrarna och ett godkänt substitut i väntan på nästa Indiana Jones rulle. Inte alltid så trovärdig men skönt tempo, Nicholas Cage visar en humoristisk sida som jag aldrig sett förut. Helen Mirren, Harvey Keitel ochn Jon Voight, det är namn som inger respekt...”

Fantomen

Fantomen


Action från 1996
den den 6 maj 2008 av movieguy
“Det bästa med denna filmen är att dom har lyckas behålla stilen från serierna och att dom har gjort den som en äventyrs film typ som Indy filmerna men tyvärr inte lika bra som dom. För även om jag är en Fantis fan så blir denna filmen lite väl fånig ibland men Billy Zane tycker jag passar bra som Fantis. Tididg roll för Catherine Zeta Jones som en läcker bad girl. Har varit snack om att Joel Silver vill producera en ny Fantis film,bara till att hålla tummarna.. ”

Lung fu moon

Lung fu moon


Action från 2006
den den 6 maj 2008 av movieguy
“En film baserad på en serietidning med några coola actionsekvenser men annars är det en vanlig kinesisk standard kung-fu film. Men Donnie Yen är som vanligt bra..”

Snutarna - SWIP

Snutarna - SWIP


TV-Serie från 1994
den den 6 maj 2008 av Busgrabb
“Vad faasen!! Det här är ju den bästa serien någonsin! Era jävvla spettekakor!”

10 000 BC

10 000 BC


Äventyr från 2008
den den 6 maj 2008 av kill187
“Filmen är helt OK men det är inget nytt. Man har sett det förut,t.ex. Apocalypto eller Braveheart. Jag är inte särskilt imponerad av effekterna heller. Det fyller sitt syfte som underhållning men inte mycket mer än det...”

Planet of the Apes

Planet of the Apes


Sci-Fi från 2001
den den 5 maj 2008 av Fredrik1974
“Snacka om en besvikelse! Hade höga förväntningar på denna & det enda som va riktigt riktigt lika bra som förväntat va specialeffekterna & hur aporna såg ut... (kommer inte på vad det kallas) sminket kanske? Men det va ialla fall grymt, men storyn?? Och slutet?? Nej denna va inte mycket att hänga i granen...”

Superman Returns

Superman Returns


Action från 2006
den den 4 maj 2008 av movieguy
“När man hörde att dom skulle göra Superman Returns så blev man lite skeptisk tills jag hörde att Bryan Singer skulle göra den och då visste jag att den skulle bli sevärd och jag fick rätt. Singer har hittat den sköna retrostilen på Superman och den rätta tonen, där Lex Luthor är en överdriven badguy precis som han ska vara. Kate Bosworth imponerade på mig som Lois Lane.. Minus för att Brandon är lite träaktig i vissa scener och att dom drar lite ut på filmen.. ”

A History of Violence

A History of Violence


Kriminalare från 2005
den den 3 maj 2008 av Pugge
“Bra inledning av filmen men slutet var verkligen bedrövligt. Löjlig maffiaboss till bror och överspel är ett ord som ligger nära till hands. Filmen är väldigt enkel i sitt upplägg och leveraras i en snygg förpackning. Men kollar man lite nogrannare i innehållet så är det mesta väldigt stereotypt och den kommer inte med något nytt. Filmen kryddas dessutom med sexscener för att man ska glömma bort filmens alla brister. En 6:a eller en 7:a som allra högst är den värd. ”

Welcome to Collinwood

Welcome to Collinwood


Svartkomedi från 2002
den den 3 maj 2008 av saarikoski
“Ganska rolig film om en kupp mot en juvelerarbutik. Medlemmarna av gänget som ska göra jobbet tillhör väl inte intgelligentian, om man säger så.....George Clooney har producerat, tillsammans med Stephen Soederbergh, & gör även ett inhopp som rullstolsbunden kassaskåpssprängare som ska lära gänget hur man bryter ett kassaskåp. ”

Juno

Juno


Komedi från 2007
den den 2 maj 2008 av saarikoski
“Jag har väntat med att se den. Lovord från alla håll gör mig alltid skeptisk. Ok! Storyn är väldigt enkel, förutsägbar. & för amerikanska förhållanden politiskt korrekt. Men! Ellen Page är fantastisk, musiken är perfekt & den enkla historien förmedlas med sådan bravur att jag ger mig. En feelgood-film jag kommer att se om många gånger!!! ”

Tillbaka 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Nästa sida

Visar sida 29 av totalt 427 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. Inception
2. Entre les murs
3. X-Men: First Class
4. The Twilight Saga: Eclipse
5. Scott Pilgrim vs. the World
6. Kommissarie Späck
7. Varning för vilda djur
8. Knight and Day
9. Terror på Elm Street
10. The Last Airbender

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Bastanatcasinon
den 7 oktober 2020
Bästa mobil casino
den 27 augusti 2020
Technical support
den 18 juli 2020
Ultra Thermo Keto Dragons Den
den 12 juli 2020
hostingvictory
den 24 juni 2020

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »