Titel, nyckelord, aka m.m. Person Nyheter

Kommentarer sida 27

 

Before the Devil Knows You're Dead

Before the Devil Knows You're Dead


Kriminalare från 2007
den den 1 juni 2008 av Pugge
“Trodde den här filmen skulle vara bättre. Det stod att det var en actionfilm på fodralet men det stämde inte alls. Detta var en dramafilm rakt igenom. Tyckte det var jobbigt med allt hoppande mellan olika scener. Det hoppade fram och tillbaka ett tiotal gånger vilket var några för mycket för min del. Skådespelarna kan man inte klaga på i denna film där Ethan Hawke sticker ut och är den bästa av dem. Men annars så är den här filmen varken spännande eller intressant, mest deprimerande och långsam. ”

The Mist

The Mist


Drama från 2007
den den 1 juni 2008 av Fredrik1974
“Fan vad jag hatar den här filmen.... jag satt typ hela filmen å bara va så jävla less på alla idioter... är vi människor verkligen så jävla illa i skallen... och sedan så HATAR jag slutet även om jag får medge att det va ett något annorlunda slut än mot vad man är van vid men ändå.... TVII FAAN..”

Tigerland

Tigerland


Krig från 2000
den den 31 maj 2008 av movieguy
“Jag är inte ofta lyrisk efter ha sett en film men efter jag hade sett Tigerland så var jag salig. Krigsdramat om en slacker som ska göra militärtjänstgöring innan han ska skeppas iväg till Vietnam. Han gör precis allt för att slippa och blir på köpet en hjälte för vissa av dom andra rekryterna. Colin Farrell som Bozz, slackern är fantastisk skådespeleri och Joel Schumacher är en av mina stora hjälte som alltid gör bra filmer..”

Clockwise

Clockwise


Komedi från 1986
den den 31 maj 2008 av movieguy
“Jag har inget minne av att jag någonsin har sett denna film förrän nu och jag förstod varför, långtråkig ickeroligfilm med en annars genial John Cleese, men han kör mest på rutin i denna film. Nej titta hellre på En Fisk Som Heter Wanda..”

S.O.S. - En segelsällskapsresa

S.O.S. - En segelsällskapsresa


Komedi från 1988
den den 31 maj 2008 av Lunatic
“Strålande! En av de bästa sällskapsresorna. Lasse Åberg är töntigt bra. Sen har vi Susanne Barklund (Krisse) som lysande gestaltar en riktig överklassbrud, fast trevlig;-)”

Snatch

Snatch


Action från 2000
den den 31 maj 2008 av Fredrik1974
“Finns INGET att anmärka på i denna totalt underbara & kompletta film! Älskar den hejdlöst! Brad Pitt gör en av sina absolut bästa roller som hårt slående Zigenare! Denna film har allt! =)”

The Hunted

The Hunted


Action från 2003
den den 31 maj 2008 av Fredrik1974
“Denna film är verkligen bra men det känns lite väl mycket "Rambo" över den... Men bra skådisar & hyfsad story gör den ändå mer än sevärd!”

Frontière(s)

Frontière(s)


Skräck från 2007
den den 31 maj 2008 av kill187
“Vive la France! Det är här framtiden för skräckfilmen finns. Det var länge sen jag njöt så av att se en skräckfilm,äntligen nåt att höja på ögonbrynen åt. Den är skruvad, smutsig, brutal, blodig och sanslöst bra enligt mig. Den har precis allt som jag hade förväntat mig av den. Tänk Texas Chainsaw Massacre och House of 1000 corpses fastän på den franska landsbygden och krydda med lite nazism...”

One Missed Call

One Missed Call


Skräck från 2008
den den 31 maj 2008 av kill187
“NEJ,NEJ och åter NEJ!!! Detta är så kasst så det finns inte! Miike´s film var skön på nåt sätt, det fanns en stämmning i filmen som jag gillade. Här har Hollywood raserat ALLT. Skrattretande skådespelarinsatser, de har bytt ut den skönt läskiga ringsignalen och det värsta av allt är att de har ändrat slutet på filmen. FY SKÄMS HOLLYWOOD!!!!!!!!!!”

Crazy Eights

Crazy Eights


Skräck från 2006
den den 31 maj 2008 av kill187
“Kanske dags att lägga ner konceptet "8 films to die for", för de filmer som har varit med i de två upplagorna har varit under all kritik. Så även denna. Dussinskräck med allt vad det innebär, inte läskigt, inte blodigt och inte nåt att ödsla tid på...”

Borderland

Borderland


Kriminalare från 2007
den den 31 maj 2008 av kill187
“Börjar bra för att sedan tappa allt. Visst är det lite blod och andra sköna slaffsigheter och det är kul att se Sean Astin som bad guy men det hjälper inte när manuset är kasst och det inte finns något driv i filmen. Känns som om den aldrig ska ta slut...”

Hood of Horror

Hood of Horror


Komedi från 2006
den den 31 maj 2008 av kill187
“Tales From The Crypt och Creepshow är också B men de har en charm som kompenserar allt det usla. Denna saknar all charm, det är fjantigt, taffligt gjort och jag spolade igenom större delen av filmen. Dock finns det ett coold dödsfall i filmen men det gör det inte värt att lägga pengar på sådan här dynga...”

Clownhouse

Clownhouse


Skräck från 1989
den den 31 maj 2008 av kill187
“Betyget baseras till 90% på nostalgi. Såg denna film hur många gånger som helst när jag var liten, helt underbar. Den lade grunden för min skräck inför clowner, jag hatar verkligen dessa fruktansvärda "underhållare". Skön stämmning i filmen och en bra nerv...”

Sharkwater

Sharkwater


Dokumentär från 2006
den den 31 maj 2008 av Kenzilla
“Riktigt bra dokumentär... igen. Jättemånga bra dokumentärer på sistone. Men denna överraskade något faktiskt, trots sitt goda betyg på IMDB var jag aningen skeptisk. Inte för att säga att detta var världens bästa film, men klart över medel, och intressant som få. Det är lite synd om hajen... verkligen. Som i så många andra dokumentärer på senare tid: Vad håller vi på med?”

Employee of the Month

Employee of the Month


Komedi från 2006
den den 31 maj 2008 av Kenzilla
“Strumpbyxorna gjorde allt, det räddade faktiskt filmen från en fyra.”

Dawn Anna

Dawn Anna


Drama från 2005
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Fin och tänkvärd film om en familj vars mamma får en allvarlig sjukdom. Gråt-varning för de allra känsligaste :P”

Mulholland Drive

Mulholland Drive


Drama från 2001
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Vissa kallar denna film genialisk, jag kallar den skräp. Hur kan man gilla en film som man inte förstår ett dugg av. Jag kan inte det i alla fall och betyget blir därefter.”

Elephant

Elephant


Drama från 2003
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Rätt så originell film när det gäller kamerahanteringen. Kändes fräscht. Men ändå tenderade det att bli väldigt utdragna scener ibland vilket sänker betyget. ”

Inside Man

Inside Man


Kriminalare från 2006
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Underhållande film med en del finurliga scener och bra manus. Starka skådespelarinsatser. ”

Sex, Lies and Videotape

Sex, Lies and Videotape


Drama från 1989
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Titeln säger väl mer eller mindre allt vad den handlar om. Jag gillade det här till en början och tyckte filmen var rätt intressant men det höll tyvärr inte hela vägen.”

Behind Enemy Lines: Axis of Evil

Behind Enemy Lines: Axis of Evil


Action från 2006
den den 31 maj 2008 av Fredrik1974
“Hyfsade skådis hjälpte inte denna film nämnvärt, hoppades att den ialla fall kunde nå upp till nivån "Bra" men det gjorde den inte. Sedan va det jävligt jobbigt med den flackande kameran... man kan ju bli snurrig för mindre...”

Djävulen bär Prada

Djävulen bär Prada


Romantik från 2006
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Måste gå emot strömmen och säga att jag inte alls tycker Streep gjorde någon fantastisk insats. Hon har gjort måånga bättre filmer. Helt sjukt att hon blev Oscarnominerad för den här rollen tycker jag faktiskt. Om någon skulle blivit nominerad så skulle det varit Anne Hathaway som jag tyckte var den verkliga behållningen i filmen. Utan henne hade jag definitivt stängt av. Filmen tycker jag var rätt behaglig att titta på och hade ett sorts budskap men rolig var den dock inte för att vara komedi. ”

Poseidon

Poseidon


Action från 2006
den den 31 maj 2008 av Pugge
“Kändes lite som en Titanic-wannabe fast mycket sämre. Halvtaskig casting. Vem f*n tog in Fergie i den här filmen? genast blev filmen sämre. Man känner heller inte speciellt för karaktärerna. Istället för att lägga ner tid på karaktärsutvecklingar så läggs allt krut ned på coola actionscener. Däremot måste jag säga att den var underhållande. Kollade inte på klockan en enda gång under filmen. Sedan är den också ganska snyggt gjord. Duger för stunden och passar en fredagskväll framför Tv:n. ”

Försoning

Försoning


Drama från 2007
den den 27 maj 2008 av Broken
“Skådespelarna Keira Knigthley (som för övrig är gudomligt vacker) och James McAvoy är helt fenomenala i sina roller! Deras karaktärers känslor för varandra skapar en otrolig sårbarhet som jag som tittare kände, och blev djupt berörd utav. ”

Darling

Darling


Drama från 2007
den den 27 maj 2008 av Pugge
“Håller väl inte direkt med Patrik här ;) tycker filmen var ganska så träffsäker iakttagelse på hur människor fungerar. Känner väldigt mycket igen karaktärerna, kan det vara för att jag är så mycket i Stockholm månntro? Skådespelarna var rätt bra där Michael Segerström var helt suverän framför allt. Han var väl värd sin guldbagge. Michelle Meadows var bra också men det skulle inte skada om hon drog lite på mungiporna i alla fall en gång. Ingen människa kan väl vara så tråkig och stel :P. 7 +”

Tillbaka 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Nästa sida

Visar sida 27 av totalt 427 sidor.

Användarnamn

Lösenord

Logga in på Silverscreen

Bli medlem
Glömt lösenord
filmBuzz

I örnens klor
den 18 augusti 2012
Filmen verkar gå med olika titlar. Orginaltitel Shining Through. ...

Gudfadern
den 18 augusti 2012
Läste att Al pacino inte alls är särskilt nöjd över sina ...

The West Wing
den 3 januari 2012
I serien drabbas presidentens närmaste man av en hjärtattack. ...

The Great Dictator
den 26 augusti 2011
Enligt Hitlers adjutant såg Hitler filmen minst två gånger men ...

Battleship
den 27 juli 2011
På filmens huvudsida eller i TrailerFlow kan du nu se en trailer ...

Tintin och Enhörningens Hemlighet
den 23 juli 2011
Tyvärr så kommer vi inte få se Professor Kalkyl i den här ...

Sherlock Holmes: A Game of Shadows
den 13 juli 2011
Nu finns en Trailer där vi även får se Noomi Rapace, den kan ses ...

Mission: Impossible Ghost Protocol
den 30 juni 2011
Första riktiga trailern är här - du ser den på ...

Visa alla buzz »

Följ all filmBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och få reda på det senaste direkt ...Populära filmtrailer

1. X-Men: First Class
2. Terror på Elm Street
3. Kommissarie Späck
4. Sex and the City 2
5. The Twilight Saga: Eclipse
6. Scott Pilgrim vs. the World
7. Varning för vilda djur
8. Inception
9. Entre les murs
10. The Last Airbender

Visa alla populära »kändisBuzz

Bette Midler
den 3 november 2011
Bette säljer de flesta av sina scen och filmkostymer på auktion ...

John Cusack
den 12 juli 2011
John sägs ska ersätta Tobey Maguire i filmen The ...

Jason Bateman
den 10 juni 2011
Jason Bateman är klar för att spela mot Vince Vaughn i kommande ...

Matt Reeves (I)
den 25 maj 2011
Regissören Matt Reeves känd för Cloverfield och "Let Me In" är ...

Noomi Rapace
den 20 april 2011
Inspelningarna av Prometheus har precis börjat och Michael ...

Visa all kändisBuzz »

Följ all kändisBuzz via SilverBuzzing på Twitter
och ha stenkoll på allt filmfolk ...


Forumnytt

Bastanatcasinon
den 7 oktober 2020
Bästa mobil casino
den 27 augusti 2020
Technical support
den 18 juli 2020
Ultra Thermo Keto Dragons Den
den 12 juli 2020
hostingvictory
den 24 juni 2020

Fler nya inlägg »Kommentarer

The Life of Pi
den 18 juli 2019
En väldigt bra och inspirerande överlevarfilm. En touch av Cast ...

The Cabinet of Dr. Caligari - Das Kabinett des Doktor Caligari
den 16 juli 2019
En klassisk stumfilm väl värd att se. En föregångare och ...

Alias Smith and Jones
den 23 februari 2019
agen dominoqq

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
http://duitpoker.me/ come and visit the ...

Late Night with Conan O'Brien
den 23 februari 2019
duitpoker adalah Situs Poker Online masa kini teraman dan ...

Fler nya kommentarer »